Contact

woedy jageneau

Woedy Woet Tricky Theater

Woedy Woet Info ln.teowydeownull@ofni

Telefoon: 06 55 374 773

In 1981 startte ik als goochelaar ‘Woedy Woet’. Ik maakte in de loop der jaren tal van voorstellingen, waarmee ik de hele wereld over reisde, onder andere met het prestigieuze Cirque du Soleil. Verder werd ik meermaals Nederlands kampioen goochelen. Naast mijn vele optredens als goochelaar, speelde ik ook als acteur in verschillende voorstellingen en coachte ik andere theatermakers bij het werken met illusies. Tot slot ben ik ook acrobaat, filosoof, fysicus, fotograaf, acteur en docent aan de Amsterdamse Academie voor Theater en Dans.
Ik vind het een voorrecht om in de huid van de circusartiest Olim Nicolai te kruipen. Een echte circusact met een lief verhaal en met verwondering erin. Heerlijk om elke keer mee te maken hoe kinderen en volwassenen weer worden meegetrokken in het verhaal van de dansende aapjes!

anja van wijngaarden

Anja van Wijngaarden

Anja van Wijngaarden moc.oohaynull@nedraagnjiwnavajna

Ik heb een loopbaan met bijzondere wendingen: van jeugdhulpverlener (10 jaar), werd ik circusacrobaat, jeugdcircustrainer en jeugdcircuscoördinator (20 jaar). De laatste jaren zet ik me in voor het onderwijs (5 jaar). Ik dans de aapjes vrolijk door. Het is een zeldzaamheid dat een act zo’n lang leven heeft. We merken echter telkens weer dat deze voorstelling uniek en tijdloos is. Een echte klassieker dus! Daarom speel ik de act nog steeds met enige regelmaat. Het is een genot om het publiek te verrassen en telkens weer vrolijk achter te laten. De passen zitten in mijn fysieke geheugen en ik lijk vergroeid met het kostuum.
Ik draag cultuur en educatie een zeer warm hart toe, hou van het sfeertje op festivals en evenementen en sta altijd open om me in te zetten voor bijzondere projecten